Skjermer

Skjermer er en funksjonell og smart designfunksjon for enhver bygning.

De kan brukes til å skape privatliv samtidig som de slipper inn lys og luftstrøm. Fest dem over vinduer for skygge og beskyttelse mot elementene.

De forbedrer utseendet til en bygning ved å skjerme søppelkasser, bassengpumper og lagringsområder fra innsyn.

Knotwoods skjermsystem er designet for å passe til alle disse applikasjonene og mer.

Våre skjermer er basert på vårt enkle å installere lektesystem som gir deg fleksibilitet til å velge tykkelse, avstand og vinkel på lektene. De kan passe til alle åpninger og er fullt tilpasningsdyktige. De kan festes, skyves eller utformes for å åpne seg. Dette betyr at du har full kontroll over mengden privatliv, luftstrøm og soleksponering.

I motsetning til tømmerskjermer, vil ikke Knotwoods aluminiumsskjermer råtne, vri seg eller kreve maling og vedlikehold, noe som gjør det til en langsiktig og kostnadseffektiv funksjon.

Skjermsystem

Knotwoods skjermer er spesielt designet for enkel installasjon, selv gjør det selv. Alle våre skjermkomponenter kan kjøpes enkeltvis, så du kjøper kun det du trenger.

Det er flere stiler å velge mellom, flat lamell for full privatliv eller med et gap, justerbare lameller eller vinklede lameller som gir privatliv og luftstrøm.

Knotwood skjermkomponenter er tilgjengelige i 5 lamellstørrelser, 38 mm x 16 mm, 65 mm x 16 mm, 100 mm x 16 mm, 150 mm x 16 mm og et 88 mm x 10 mm elliptisk blad og 3 stolpestørrelser 50 x 50 mm, 65 mm x 55 mm og 6 mm.