Fasadelekter

Førsteinntrykket teller. En godt designet fasade skaper et vakkert førsteinntrykk og setter tonen for resten av eiendommen. Fasader kan dramatisk forvandle utseendet til en bygning som gir verdi, stil og interesse.

Knotwoods fasadesystemer gir et visuelt imponerende arkitektonisk uttrykk.

Fasadene våre er fleksible og er designet for å festes til ethvert konstruksjonselement. De kan brukes til å skape gateappell eller for å hjelpe med personvern, sol- og lyskontroll.

Våre pulverlakkerte aluminiumslengder gjenskaper arten og kornmønsteret til naturlig tre. De er lettere, rettere og sterkere enn ekte tre, og tilbyr en praktisk og kostnadseffektiv løsning for et stort område. Knotwoods fasader har minimalt vedlikehold og krever ingen overmaling eller gjenforsegling.

Lektesystem

Knotwood har designet et genialt aluminiumslektsystem som klikker sammen. Det er et 2-delt system designet for overlegen estetikk. Aluminiumslektene går over hele lengden for enkel feste og styrke. Hvert system er laget for å skjule skjøter, skruer og fester for en sømløs finish.

Knotwood lekter kommer i en rekke former og størrelser. De varierer fra 25×25 opp til 250×50. De kan også skjøtes sammen med en lekte-snekker for enda lengre lengde. Du kan lage ditt eget unike design ved å bruke det brede utvalget av komponenter..