Balustrader

Rekkverk er et nødvendig sikkerhetskrav som også kan brukes til å gi karakter og stil til enhver bygning. Knotwoods aluminiumsrekkverkssystem er et stilig, sterkt og trygt valg.

Aluminium er et svært rustbestandig materiale, og egner seg for intern og ekstern bruk. Det krever svært lite vedlikehold.

Knotwoods balustradesystem er basert på en enkel lamelldesign som gir deg fleksibiliteten med arrangementet og stilen. Lamellene kan slås sammen for å skape privatliv, eller de kan plasseres fra hverandre for å fange utsikten og brisen.

Dette lar deg mikse og matche komponenter for å skape ditt eget unike utseende.

Knotwood tilbyr også et stilig og praktisk utvalg av unike rekkverk som kan brukes alene eller med hvilket som helst av våre systemer.

Rekkverkssystem 

Knotwoods balustradesystemer er designet med alle metallkomponenter. De kan brukes som en frittstående installasjon eller kan integreres i ethvert utvendig designelement. Rekkverket kan festes til et hvilket som helst eksisterende gulv eller vegg, eller spesialkonfigureres og påføres ferdiglagde rammer.

Rekkverkene er basert på et enkelt lamelldesignsystem. Lamellene settes ganske enkelt inn i et spor ved hjelp av avstandsstykker for å oppnå ønsket utseende.